Proizvodi

Sve što radimo i sve što stvorimo je vođeno jednom jednostavnom željom: Da učinimo svet slađim i lepšim. Zato su naši proizvodi sačinjeni od sirovina vrhunskog kvaliteta po recepturama koje će svaki zalogaj učiniti malim trenutkom životne radosti i uživanja.

Banini proizvodi su postali simbol i sinonim slatkog uživanja ne samo među potrošačima u regionu, već i među potrošačima Slovenije, Rusije, Italije, Poljske, Švedske, Španije, Češke, Slovačke, Mađarske gde se trenutno izvozi preko 30% ukupne proizvodnje. Prodor na evropsko i svetsko tržište kompanija Banini ostvarila je zahvaljujući najsavremenijoj tehnologiji koju poseduje, konstantnim praćenjem svetskih trendova u konditorskoj industriji, stalnim inovacijama, korišćenjem visokokvalitetnih sirovina, kao i poštovanjem visokih standarda kvaliteta u proizvodnji što garantuju svi relevantni evropski i svetski standardi koje kompanija poseduje. Sa druge strane, razumevajući principe i zakonitosti globalnog tržišta, kompletan portfolio proizvoda smo u vizuelnom i komunikacionom smislu prilagodili i adaptirali stvarajući jednu specifičnu brend arhitekturu koja omogućava jasnu i nedvosmislenu prepoznatljivost i povezanost svih proizvoda u liniji i njihovu čvrstu povezanost za Banini umbrella brendom. Zbog toga su svi naši proizvodi za globalno tržište kreirani samo pod dva jedinstvena tržišna brenda: Banini – slatki program i Trik – slani program.

​BANINI kolači

Banini kolači predstavljaju ponos naše proizvodne tehnologije i simbol tradicije naše proizvodnje u kojoj već tri decenije uživaju generacije potrošača.

Detaljnije

BANINI sendvič biskvit

Kombinacija krhkog keksa i nežnog fila - pravo obećanje za neizmerno uživanje.

Detaljnije

Banini Vafel

Vafli su uvek u modi!

Detaljnije

​TRIK

Naš slani Trik program već je nadaleko poznat i prepoznat kao nezaobilazni sastojak svake dobre zabave, relaksacije i društvene uživancije.

Detaljnije