Zašto se voli Banini?

Mnoge kompanije teže da ih potrošači na tržištu prepoznaju, respektuju, cene i uvažavaju. Značajan broj njih u tome i uspeva. Ali, mali je broj onih koji uspevaju da sa potrošačima izgrade i jedan, daleko bliži, emotivniji odnos. Mi u Baniniju smo duboko svesni ove činjenice zbog čega se već trideset pet godina trudimo da, svakim svojim proizvodom: slanim ili slatkim, hrskavim ili sočnim, običnim ili neobičnim; obogatimo život naših potrošača radošću i uživanjem. Ovaj naš napor potrošači prepoznaju i zato nam već tri i po decenije uzvraćaju svojim poverenjem i ljubavlju. Sa njima zajedno decenijama stvaramo Slađu Stranu Sveta.
Detaljnije

Apsolutno super ste!

Noblice

Legendarne Noblice silaze sa police da vašem domu donesu jedinstvenu aromu!

Detaljnije

I nijedna druga

Domaćica

Ovo čuveno čajno pecivo već je decenijama nezamenljiv slatkiš potrošača svih uzrasta. Pravu Domaćicu svi vole, jer je uvek vredna i uvek ima nešto slatko u kući.

Detaljnije

Trik je u Triku!

​TRIK

U čemu je trik popularnosti našeg asortimana slanih grickalica? Možda u njegovom bogatstvu i raznovrsnosti? U tome što svi proizvode dele savršenu ravnotežu hrskavosti i slanoće? Ili u tome što su savršen začin za svako druženje? Prosto je: Trik je u Triku.

Detaljnije

To je to!

Toto

Neponovljivo zavodljivi sendvič keks sačinjen od dva tamna peciva spojena nežnim filom već je godinama deo Banini porodice i od tada pa do danas ostao je omiljena okruglasta poslastica mladih, ali i onih starijih sladokusaca.

Detaljnije

Desert s karakterom

Kasato

Stvarno, geografsko poreklo ovog neobično sočnog deserta sa blagom aromom alkoholnih pića, stvar je sporenja mnogih ljubitelja kvalitetnih dezertnih proizvoda.

Detaljnije

Vesti

Trik je dobio novo pakovanje!

Detaljnije

Domaćica – u trci za najbolju reklamu 2015!

Reklama za keks Domaćica se nalazi u izboru za najbolju reklamu u 2015. na Noći reklamoždera koja se održava 28.11.15. u Sava Centru.
Detaljnije

VESELA LETNJA ŠKOLA

I ove godine Banini uz mališane na letnjoj „Školi prijateljstva“
Detaljnije

BANINI ŠIRI GRANICE

U toku 2015. godine, Banini je proširio prisustvo svojih proizvoda ne samo u regionu već i na mnogobrojnim evropskim i vanevropskim tržištima.
Detaljnije